Gesprekstherapie

HJTC.nl - gesprekstherapie (pebbles)

Gesprekstherapie helpt bij behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en groei, het leert patronen die niet meer goed voelen los te laten, het geeft helderheid bij levensvragen, bij onbestemde klachten en in situaties waarin het gevoel overheerst er maar niet uit te komen.

Naast ademtherapie pas ik gesprekstherapie toe. Deze therapieën vullen mijns inziens elkaar uitstekend aan.

Als lichaam, emotie en psyche in harmonie zijn, wordt dit ervaren als gezondheid. Bij een verstoring van het evenwicht spreken we van ziekte.

2023-Hetty-gif-v2

Ieder mens is uniek en bij ieder mens zal een verstoring van het evenwicht zich anders uiten. Mogelijke verschijnselen zijn bijv. hoofdpijn, algehele vermoeidheid, rugklachten, ontregeld spijsverteringsstelsel, stressklachten, gewrichtsklachten, depressiviteit. Dit kunnen voorboden zijn van meer ernstiger aandoeningen.

Het uitgangspunt van mijn manier van werken is dat alle systemen in de mens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik ga samen met mijn cliënt op zoek naar de bron van de klacht. Dat wordt het gebied van waaruit samengewerkt wordt om het doel waarmee de cliënt zich tot mij heeft gewend te verwezenlijken. Zo nodig en gewenst in samenwerking met disciplines uit de reguliere gezondheidszorg en andere therapievormen.


COACHING EN PSYCHOTHERAPEUTISCHE TECHNIEKEN

PCM, RET, NLP, SE, mindfulness, voice-dialogue, focussen (Gendlin), psychotherapeutische technieken.

  • Bij behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Geeft inzicht in gedachten en gevoelens.
  • Geeft handvatten bij communicatie (hoe is het voor mij, wat wil ik echt, op welke manier communiceer ik dat).
  • Leert patronen die niet meer goed voelen te doorgronden en los te laten.
  • Geeft helderheid bij levensvragen.
  • Helpt bij onbestemde klachten en in situaties waarin het gevoel overheerst er maar niet uit te komen.

Gesprekstherapie is gericht op het opheffen van psychische en emotionele blokkades.

Voor het maken van een afspraak en/of nadere informatie over gesprekstherapie kunt u contact met mij opnemen via info@hettyjansen.nl

Voor communicatie- en gedragstrainingen, individueel of als team, verwijs ik u naar mijn andere website, waar dat deel van mijn werkzaamheden op is vermeld : http://www.hjtc.nl