Over mezelf


Mijn kracht en expertise is om mensen en organisaties te begeleiden naar innerlijke rust en balans en te ondersteunen in stressreductie en (strategische) communicatie. Hierdoor verbetert de gezondheid, verbeteren relaties, worden optimale resultaten bereikt en neemt plezier en bevlogenheid toe.

Hetty Jansen - profielfoto kleurIk (Hetty Jansen-Verhagen – 1959) ben geboren in Bergeijk (NB) en volgde na het VWO een HBO-opleiding voor operatiekamer-assistente. Vervolgens ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest als directie- en bestuurssecretaresse (bij een advocatenkantoor, bij de Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband en bij Gedeputeerde Staten van de Provincie Utrecht).

Na een zwaar verkeersongeluk in 1999 ben ik letterlijk stilgezet en besefte ik dat mijn diepe drijfveer van kleins af aan is “mensen begeleiden naar gezondheid en balans”. ik heb achtereenvolgens een drie-jarige HBO-opleiding voetreflextherapie (Sonnevelt Opleidingen), een opleiding hypnotherapie (Dorine Haveman) en een readingopleiding (CLI) gedaan. Daarnaast heb ik korte opleidingen gevolgd in ademtherapie en psychotherapeutische technieken.

Met deze opgedane kennis en levenservaring in mijn rugzak ben ik in januari 2005 mijn eigen praktijk gestart.

In het najaar van 2006 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Tijdens het herstel ben ik begonnen met een opleiding tot coach (IMC Mensontwikkeling). Eind 2007 heb ik de opleiding met succes afgerond. Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd tot Voice Dialogue master-practitioner. Daarna een driejarige opleiding in het Process Communication Model, welke geresulteerd heeft in een summa cum laude behalen van het Europees gecertificeerde diploma PCM-trainer/coach.

Mijn interesse gaat verder uit naar wandelingen in de natuur, fotografie – zoals de foto’s op deze website 🙂 -, zingen en acteren, kanoën, golfen, koken voor familie en vrienden, binnenhuisarchitectuur en naar het lezen van vakliteratuur.

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Extra informatie
  • Lid Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO nr. 4236)
  • Europees gecertificeerd PCM-trainer + PCM-coach

MIJN MISSIE EN HET RESULTAAT

Mijn missie is om mijn cliënten in balans te brengen door inzicht te geven in blokkades, overtuigingen en verstorende gedrags- en communicatiepatronen. En tevens, om hen, via lichaamsgerichte therapie, te ondersteunen in hun klacht(en).

Via de diverse technieken die ik inzet en die elkaar uitstekend aanvullen, kan ik integraal werken en dus zowel het lichaam, de psyche, de emotie en het gevoel op diep niveau bereiken.

Het resultaat is persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, toename van innerlijke rust en een afname of zelfs verdwijnen van klachten.

 

Deel via